Saxon Motorcycles Europe verlaagt prijzen

Saxon Motorcycles Europe verlaagt prijzen van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  12-03-2008
Trefwoorden: Motor, Custom, Motorfiets

De prijsverlaging heeft een paar belangrijke oorzaken. “De prijsverlaging is mogelijk doordat de Amerikaanse dollar op dit moment erg laag staat ten opzichte van de Euro” verklaart Frank Vermeulen. ”Bovendien hebben we door de groeiende afzet de productie kunnen optimaliseren”. Rinke Andringa voegt toe: “Wij kiezen ervoor om dit voordeel niet in eigen zak te steken, maar de consument ervan te laten profiteren en dat zal een aantal mensen zeker helpen nog deze zomer op een Saxon te kunnen genieten van het heerlijke rijden en de mooie styling”.

Dit alles houdt in dat in Nederland de basisprijs van een Firestorm begint bij euro 34.390,- (inclusief BTW en BPM) In België is door het ontbreken van de BPM de Firestorm reeds te koop vanaf euro 30.350,-.

Saxon heeft in februari 2007 de Europese Type goedkeuring behaald, voor de beide modellen, Warlord en Firestorm. Dit houdt in dat de motoren zijn goedgekeurd conform de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. Daarom zijn alle motoren van Saxon Europe legaal (“road legal”) en ze kunnen door de dealers direct op kenteken gezet worden in alle landen van de Europese Unie (EU).

De Warlord is een echte rebelse US Highneck Chopper en de FireStorm een lange en lage Pro-street in de low rider stijl. Beide modellen krijgen twee jaar fabrieksgarantie en zijn standaard voorzien van een 96” (1566cc) S&S motorblok, een softail-frame, een 260 achterband en een secondaire aandrijving rechts, zodat de motor perfect in balans is. De motoren zijn met veel gevoel voor detail gestyled en rijden zeer comfortabel.

Op dit moment zijn er authorized dealers in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Hongarije.

Meer informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu.

Voor meer informatie, foto’s en PR vragen neem contact op met:
Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

Trefwoorden: Chopper, Custom, Firestorm, High-neck, Motor, Motorfiets, Pro-street, Saxon, Semi-custom, Warlord,

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share