Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwaanhil 12 , 4617 LE Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa

Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa is een praktijk voor paramedische voetzorg en nieuw in Bergen op Zoom. Ik kom bij uw thuis een professionele voetbehandeling geven waar wij samen kijken naar uw algemene gezondheid en de staat van uw voeten. Door middel van een afdruk van uw voeten, kunnen we kijken naar wat er nodig is om uw voeten weer in optimale conditie te krijgen. Daarbij kunt u denken aan het verwijderen van eelt, likdoorns of kloven, maar we kunnen samen ook kijken of er aantal speciale technieken zijn die wellicht voor u verlichting kunnen geven voor pijnklachten of drukplekken. Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruiken van vilt voor het ontlasten van de pijn dat ontstaat door een likdoorn. Daarna kan er eventueel gekeken worden naar een permanentere oplossing zoals het maken van een orthese met behulp van een siliconenmateriaal. Heeft u last van een ingroeiende nagel, dan zou een nagelbeugel een oplossing kunnen zijn. Daarnaast kunnen patienten met diabetes en reuma ook bij mij terecht voor specialistische voetzorg. Hetzelfde geldt voor andere patienten die vallen onder een zogenaamde risicoprofiel. Kortom, samen gaan we kijken hoe u weer zonder pijn gaat lopen, want elke dag staan en lopen wij op onze voeten en is het dus heel belangrijk om uw voeten goed te verzorgen. Pedicurosa helpt u daarbij!

UW VOETEN VERBLIJD MET LIEFDE EN DESKUNDIGHEID!

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo, Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pedicurosa/

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom Noord-Brabant

Is Voetverzorgingspraktijk Pedicurosa in Zwaanhil 12, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4617 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4617 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827510]