Gouden Kalf voor Zwerfdieren

Gouden Kalf voor Zwerfdieren van Stichting Dierenhulp

Door: Stichting Dierenhulp  04-10-2006
Trefwoorden: Dieren, Honden, Katten

Veiling
Dit jaar is een dus Gouden Kalf beschikbaar gesteld om het dierenleed in Venezuela te verzachten. Een echt beeld waarvan de schenker om privacyredenen anoniem wenst te blijven. Op deze veiling zijn nog veel meer unieke collector items te vergaren.

Werken van meestervervalser Geert Jan Jansen die destijds opzien baarde met zijn werken van onder meer Miro, Gaugin, Picasso, Dali, Appel en zijn medewerking heeft gegeven. Of een echte Mercedes personenwagen, diverse kunstwerken van Corneille, Harpenau, Vrielink, Herman Brood, Ronald Coffie, de pluche beer van Carlo Boszhard of een briljanten ring.

Ook komen er nog tal van andere items bij zoals een gesigneerd shirt door de top van het hedendaagse tennis, beschikbaar gesteld door Jacco Eltingh. Componist Emiel Hartkamp heeft ook zijn medewerking toegezegd en zijn unieke items worden later nog toegevoegd.

Tweede kliniek
De veiling via internet is speciaal ter ere van het tienjarig bestaan van Stichting Dierenhulp Venezuela. Op werelddierendag tien jaar geleden begon men vanuit een bouwvallige dierenkliniek. Nu tien jaar later staat men aan de vooravond een tweede kliniek aan te kopen. Kent Venezuela een echt dierenasiel, zijn er voorlichting acties onder de veelal arme bevolking. En geeft men gratis sterilisaties en castraties ter voorkoming van meer dierenleed in de toekomst.

Op de website www.dierenhulp.nl leest u alles over de unieke veiling ten bate van de zwerfdieren van Venezuela en ziet u dat de stichting ook projecten in Spanje, Griekenland en de Antillen ondersteunt. Ambassadeur van Dierenhulp Venezuela is Tv-coryfee Carlo Boszhard.

De veiling loopt tot en met 11 november via de website en wordt op zondag 12 november live voortgezet in het Conferentie Hotels ISVW in Leusden. Aanvang is 14.00 uur.
___________________________________________________________________________

Trefwoorden: Bonaire, Corneille, Dieren, Dierenartsen, Dierendag, Dierenklinieken, Ezelopvang, Filmprijzen, Griekenland, Honden, Internet Veiling, Katten, Koopjes, Spanje, Veiling, Zwerfdieren,