Dierenziekenhuis Tilburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningsoordlaan 2 , 5056 DA Berkel-Enschot, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Dierenziekenhuis Tilburg

Dierenkliniek de Rashof was sinds 1968 gevestigd aan de Bosscheweg 110 in Berkel-Enschot. Meerdere generaties dierenliefhebbers zijn dan ook bekend met de Rashof. In de loop van deze 45 jaar is er heel veel veranderd. Niet alleen de bemensing van de Rashof is gewijzigd maar met nieuwe diergeneeskundige ontwikkelingen zijn ook de faciliteiten sterk gewijzigd. Sinds 10 juni 2013 is de kliniek verhuisd naar Dierenziekenhuis T, aan de Koningsoordlaan 2, 5056 DA in Berkel-Enschot.

Er kan steeds meer en ook steeds beter! Binnen Dierenziekenhuis T blijft de Rashof als naam bestaan voor de afdeling waarin diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren wordt geleverd :
van Eenvoudig tot Ingewikkeld, van Vaccinatie tot Operatie, van A t/m Z.....

Het deelgebied van de Orthopedie en Wervelkolomchirurgie wordt verzorgd door een tweede afdeling binnen het Dierenziekenhuis: VOCT, Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg.

Een misverstand is dat men alleen terecht kan op het Dierenziekenhuis voor moeilijke gevallen met een doorverwijzing, dat is onjuist! U kunt terecht voor werkelijk alles op het gebied van diergeneeskundige zorg voor hond, kat en konijn en zonder doorverwijzing.

Een ander misverstand zou kunnen zijn dat Dierenziekenhuis Tilburg duur(der) zou zijn vanwege het prachtige gebouw met haar uitgebreide faciliteiten, niets is minder waar wij zijn concurrerend en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

"Wij willen graag optimale gezondheidszorg verlenen aan gezelschapsdieren, gebruik makend van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en state of art technieken en apparatuur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenziekenhuis-Tilburg-797346133735450/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenziekenhuis Tilburg in Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Berkel-Enschot Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel-Enschot Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel-Enschot Noord-Brabant, 5056 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815130]