Pontifix Psychologie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pandgang 2 , 5057 EA Berkel-Enschot, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Pontifix Psychologie

Pontifix Praktijk voor Klinische Neuropsychologie is een praktijk die zich met name richt op specialistische neuropsychologische diagnostiek bij kinderen, volwassenen en ouderen.

Bij het opgroeien van een kind kunnen allerlei problemen ontstaan. Bij de geboorte kan het blijken dat uw kind een aangeboren afwijking heeft. Of uw kind lijkt gezond maar later ontstaan er toch problemen op school. U vraagt zich of het functioneren van uw kind normaal is en wat de capaciteiten zijn van uw kind.

Als volwassene kunt u van alles meemaken. Door een ongeval kunt u hersenletsel oplopen of tijdens uw werk merkt u dat bepaalde dingen u erg veel moeite kosten.

Bij het ouder worden merkt iedereen dat je trager wordt. Maar is dit nu nog normaal of ontwikkelt u een dementie?

Bij iedere vraag die u heeft leveren wij psychologische zorg op maat. Hierbij staat de cliënt centraal. Doordat wij geen lange wachtlijsten hebben kunt u snel geholpen worden.

Het onderzoek begint in de ochtend om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur in de middag. Er is een lunchpauze van 12.15 uur tot ongeveer 13.00 uur, waarbij de mogelijkheid bestaat gebruik te maken van de kantinefaciliteiten.

Voorafgaande aan het onderzoek vindt een anamnese gesprek plaats. U heeft thuis een formulier ingevuld dat de leidraad zal vormen tijdens dit gesprek. Er wordt ingegaan op de vraagstelling, de problematiek en de voorgeschiedenis.

Het neuropsychologische onderzoek is een breed onderzoek waarin globaal alle hersenfuncties in kaart gebracht worden, er wordt een capaciteitenprofiel gevormd van de relatief sterkere en zwakkere cognitieve vaardigheden. Binnen dit onderzoek wordt de ruimte gecreëerd om een onderliggende stoornis naar voren te laten komen.

De ervaring leert ons dat niet altijd de vermoede stoornis ten grondslag ligt aan een bepaalde problematiek, maar er vaak ook iets geheel anders aan de hand kan zijn.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/PontifixPsychologie

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berkel-Enschot Noord-Brabant

Is Pontifix Psychologie in Pandgang 2, Berkel-Enschot Noord-Brabant 5057 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Berkel-Enschot Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel-Enschot Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel-Enschot Noord-Brabant, 5057 EA, Nederland

 • Rianart

  Jan Tinbergenlaan 57 Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 WD

 • Havovwo.nl

  Hazelaarlaan 33 Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 XN

 • Toonaangevend

  Durendaelweg 56 Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 MX

 • Brabants Borduurbedrijf

  Enschotsebaan 18 Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 ST

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825180]