Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningsoordlaan 2 , 5056 DA Berkel-Enschot, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg

VOCT, Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg, is vanaf 10 juni 2013 gevestigd in Dierenziekenhuis T , Koningsoordlaan 2, 5056 DA Berkel-Enschot/ NL.

Het Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg is een tweedelijns kliniek voor Orthopedie en Wervelkolomchirurgie van hond en kat. Het merendeel van onze patiënten wordt doorverwezen door hun reguliere dierenarts/ dierenkliniek; graag werken wij samen met de verwijzende dierenarts in de behandeling van uw huisdier. Eigenaren kunnen echter ook zonder verwijzing terecht op het VOCT.

Wij beperken ons bij onderzoek en behandeling tot ons speciale deelgebied tenzij er dringende redenen zijn tot onderzoek en behandeling buiten ons direct aandachtsgebied. Wij denken en handelen zo veel als mogelijk volgens de principes van evidence based medicine; d.w.z. onderzoek en behandeling vinden zo veel als mogelijk plaats volgens wetenschappelijk verkregen inzicht! Wij zijn er van overtuigd dat wij geen concessies mogen doen aan de kwaliteit van narcose, operatiekamerfaciliteiten, medicijnen en implantaten. In de orthopedische chirurgie gebruiken wij als eerste keuze implantaten van Synthes en Kyon.

Onderzoek en behandeling van een huisdier gebeurt altijd in overleg met de eigenaar. Samen bepalen eigenaar en dierenarts wat de te volgen weg zal zijn. Het belang van het dier staat natuurlijk altijd voorop!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Veterinair-Orthopedisch-Centrum-Tilburg-358369637620187/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg in Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot Noord-Brabant 5056 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Berkel-Enschot Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel-Enschot Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel-Enschot Noord-Brabant, 5056 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815135]