Bosch BV Stukadoors- en Afbouwbedrijf vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Enst 2 , 5258 BM Berlicum nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Bosch BV Stukadoors- en Afbouwbedrijf vd

Stukadoors- en afbouwbedrijf Van den Bosch kent een rijke historie. De basis werd in 1936 gelegd door Marinus van den Bosch samen met zijn compagnon Piet van Kasteren. In die tijd groeide Van den Bosch - Van Kasteren uit tot een begrip in de regio.
Anno 2014 is ons bedrijf nog steeds een begrip en wordt er landelijk gewerkt. Met een gemiddelde bezetting van ca. 40 vakmensen wordt er continu voor gerenommeerde aannemers gewerkt aan representatieve projecten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bosch BV Stukadoors- en Afbouwbedrijf vd in De Enst 2, Berlicum nb Noord-Brabant 5258 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Berlicum nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berlicum nb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berlicum nb Noord-Brabant, 5258 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816870]