Van der Dussen Maatkeukens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Overbeeke 21 , 5258 BL Berlicum nb, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van der Dussen Maatkeukens

De producten en diensten van van der Dussen Maatkeukens blijven van een hoge kwaliteit. Er is volop keuze in maatwerk keukens in uitlopende stijlen inspelend op de nieuwe trends.
Moderne interieurkasten voor zowel de keuken als andere leef- en werkruimtes in uw huis behoort ook tot de mogelijkheden. Alles wordt geproduceerd in onze moderne werkplaats.
Voor inbouwapparatuur van diverse merken, waaronder Miele, Siemens, Itho, Liebherr, Atag, Bosch, Franke, AGA, Falcon, Boretti, Quooker ben U bij van der Dussen Maatkeukens op het goede adres.
Tevens verzorgen wij de complete renovatie van uw keuken.
Het uitgangspunt bij het maken van een ontwerp zijn altijd de wensen en behoeften van onze klant. In een ongedwongen en rustige sfeer bekijken we wat er mogelijk is en geven we U een professioneel en eerlijk advies.
De montage (inclusief aansluiten) is volledig in eigen beheer, zodat wij de keuken helemaal compleet afleveren. U kunt daarna bij wijze van spreken direct aan de slag in uw nieuwe keuken.
Kwaliteit en de liefde voor ons vak staan dus bovenaan in onze dienstverlening! Keukens 's-Hertogenbosch, keukens Berlicum, keukens Vught, keukens Rosmalen, keukens Boxtel, keukens Schijndel, keukens st. Michielsgestel, keukens Veghel, keukens Uden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van der Dussen Maatkeukens in Overbeeke 21, Berlicum nb Noord-Brabant 5258 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Berlicum nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berlicum nb Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berlicum nb Noord-Brabant, 5258 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823791]