Vivent Berlerode

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterhof 8 , 5258 HH Berlicum nb, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivent Berlerode

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Vivent Berlerode is een modern woonzorgcentrum met zorgappartementen, multifunctionele ruimtes, dagactiviteiten en verpleeghuisplaatsen. Vivent werkt in dit woonzorgcentrum met leefcirkels, een nieuw woonzorgconcept dat uniek is in Nederland. De leefcirkels omvatten de woonomgeving waarin bewoners met een vorm van dementie zich vrij kunnen bewegen. Deze leefcirkels bieden de bewoners dus zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en ruimte voor ontmoeting. Vivent maakt hierbij gebruik van ondersteunende technologie (domotica). Er zijn vier cirkels waarbinnen de bewoner kan wonen en leven. Het hangt af van de persoonlijke situatie van de bewoner binnen welke leefcirkels deze zich kan bewegen. De veiligheid van de bewoner staat daarbij centraal. Met deze leefcirkels geeft Vivent alle bewoners van Vivent Berlerode op een verantwoorde manier ruimte voor ontmoeting en biedt de zorgorganisatie een leefomgeving die zo thuis als mogelijk voelt.

Vivent Berlerode ligt in de onmiddellijke nabijheid van een levendige dorpskern met een winkelcentrum op loopafstand. De locatie ligt naast de kerk en het dorpshuis. Er zijn diverse scholen in de buurt. De bushalte is vlakbij, waarmee ’s-Hertogenbosch binnen handbereik ligt.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivent Berlerode in Kloosterhof 8, Berlicum nb Noord-Brabant 5258 HH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Berlicum nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berlicum nb Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berlicum nb Noord-Brabant, 5258 HH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821076]