Terug naar Jezelf workshop

Terug naar Jezelf workshop van Chatillon Centrum Welzijn

Door: Chatillon Centrum Welzijn  31-10-2013
Trefwoorden: Workshop, Cursus, Persoonlijke Ontwikkeling

Terug naar Jezelf workshop vrijdag 7 februari + vrijdag 21 februari 2014 tijd: 13:00 – 16:30 uur Persoonlijke effectiviteit in 2 middagen, leer om in je kracht te blijven, met: - Praktische technieken van minder dan 5 minuten - Effect in de workshop direct zichtbaar èn meetbaar - Voor beginners & gevorderden Deze technieken zijn juist toepasbaar op je werk, in je relatie, als drukke ouder en in de file. Kortom: bewustzijn en spiritualiteit van 9 tot 5 en daarbuiten. In deze workshop van 2 vrijdagmiddagen ga je vooral zelf toepassen: Wàt het is om terug naar jezelf te gaan Hoe het gaat en voelt en ook: Waarom. Je krijgt praktische oefeningen, op meditatieve basis en met lichaamswerk, met de achtergrond van Terug naar Jezelf. Je leert om steeds weer terug in je kracht te staan. Alles wat we doen in de workshop is direct zichtbaar en meetbaar. De technieken die je leert zijn nuttig en tijdloos. Ze zijn ook een stevige basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 1 workshop van 2 vrijdagmiddagen, in kleine groep van max. 8 personen € 75 incl. koffie/thee %Voor meer informatie en aanmelden: www.centrumwelzijn.nl, info@centrumwelzijn.nl of bel 073-6128446 / 06-28202358. Chatillon Centrum Welzijn is de praktijk van Saskia Chatillon voor consulting, healing en training, sinds 2002.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Alternatieve Therapie, Cursus, Natuurlijke Geneeswijzen, Personal Coaching, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Team, Workshop, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van Chatillon Centrum Welzijn

Intuïtieve Ontwikkeling Workshop van Chatillon Centrum Welzijn thumbnail
31-10-2013

Intuïtieve Ontwikkeling Workshop

Intuïtieve Ontwikkeling workshop van 1 dag, leer hier wat intuïtie is, de voordelen ervan en hoe je het aanzet, met praktische oefeningen, in Berlicum Noord-Brabant.


Persoonlijke Ontwikkeling & Healing van Chatillon Centrum Welzijn thumbnail
18-08-2012

Persoonlijke Ontwikkeling & Healing

Een sessie bij Chatillon Centrum Welzijn geeft gerichte, functionele feedback die direct toepasbaar is, het is een unieke combinatie van healing, helder zien en praktisch advies en de sessies zijn ontspannend én ‘to the point’, in Berlicum Noord-Brabant.