Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Schakel 1 , 5684 AW Best, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne

Huisarts in Best.
Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze huisartsenpraktijk!

Huisarts met persoonlijke aandacht en begrip
Kom je bij mij in de praktijk dan staat er een enthousiast team voor je klaar om je te helpen met allerlei vragen op het gebied van welzijn en gezondheid. Van advies bij een verkoudheid tot intensieve begeleiding bij ernstige ziekte. Of van vragen over opvoeding tot persoonlijke begeleiding bij psychische klachten. Je mag ons alles vragen, je belt of komt nooit voor niets. We zorgen ervoor dat je weer vooruit kan. Wij zijn er voor jou en jouw gezin!

Huisartsenpraktijk optimaal bereikbaar
Om dit allemaal voor je te kunnen doen, zijn we goed bereikbaar en beschikbaar. Zo is onze telefoonlijn de hele dag van 8.00-17.00 uur geopend en hebben we ruimte genoeg op onze spreekuren. Daarnaast heeft de ook bijna iedere donderdagavond van 18.30-20.30 uur een avondspreekuur. Ik heb gemerkt dat mensen soms doorlopen met klachten, omdat ze anders vrij moeten vragen van hun werk. Dat is natuurlijk zonde!
Je kunt via de website ook nog tal van andere mogelijkheden gebruiken om met ons in contact te komen. Zo kun bijvoorbeeld je een online afspraak maken voor het spreekuur of mij een (beveiligde) e-mail sturen.

Professionele zorg
Natuurlijk helpen we je volgens de nieuwste inzichten in de huisartsenzorg. Samen met mijn assistentes en praktijkondersteuners besteed ik ruim aandacht aan nascholing en passen we onze werkwijze aan als dit voor jou kwalitatief betere zorg betekent. Daarnaast is de huisartspraktijk gecertificeerd om artsen op te leiden tot de specialisatie ‘huisarts’. Hiervoor ben ik verbonden aan de Universiteit Utrecht. Deze jonge artsen zijn met hun open blik een waardevolle aanvulling op ons team.
Als extra specialisatie verricht de huisarts de sterilisatie van de man en kan hij cosmetische behandelingen doen. Ook voor alle mensen in en rondom Eindhoven.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Best Noord-Brabant

Is Huisartsenpraktijk Jean-Paul Kleijne in De Schakel 1, Best Noord-Brabant 5684 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Best Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Best 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Best Noord-Brabant, 5684 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827180]