NESTINOX UW PARTNER in VOORRAADBEHEER van RVS BEVESTIGERS !

NESTINOX UW PARTNER in VOORRAADBEHEER van RVS BEVESTIGERS ! van Nestinox

Door: Nestinox  14-04-2009

Het zgn. Two-Bin systeem is al een beproefd systeem dat zijn waarde in de markt heeft bewezen. Nestinox kan echter door de flexibiliteit in haar organisatie een uniek principe aanbieden waarmee uw (inkoop)traject van RVS bevestigingsmateriaal aanzienlijk kan worden verkort (en dus kostentechnisch ook interessant is) : NESTILOGIC !

Samen met een accountmanager van Nestinox, worden de wensen van de klant betreffende het voorraadbeheer van RVS bevestigers geïnventariseerd en daarna wordt een pakket op maat vastgesteld. Deze wordt in de loop van het traject door één NESTILOGIC contactpersoon bewaakt.
Daarbij is er een keuze uit diverse service mogelijkheden, bijv. zelf voorraad bijhouden, Nestinox voorraad laten bijhouden, zelf bestellingen doorgeven of dat door Nestinox laten doen etc.

Nestinox kan er voor zorgen dat u werkelijk geen omkijken meer heeft naar uw RVS bestellingen. Enkele mogelijkheden daarbij kunnen zijn:
- projectmatig verpakken
- klantstickers op dozen
- gesealed aanleveren in NESTILOGIC bakken
- maandfactuur
- assembleren van (aangeleverde) onderdelen
- (bulk)voorraad bij Nestinox
- leveringen op afroep
- just-in-time systeem
- etc.

Voor al uw vragen over het Nestinox voorraadbeheersysteem Nestilogic of voor het aanvragen van de speciale brochure, staat ons verkoopteam voor u klaar !

Tel 0499 339 000
Fax 0499 339 099
Email sales@nestinox.com
www.nestinox.com