Prosensus opgericht

Door: Prosensus  09-02-2007

Prosensus - Bringing sense into projects.

Prosensus helpt klanten hun doelstellingen te bereiken door hen te adviseren op de volgende gebieden: de inrichting van de organisatie, de bedrijfsvoering en de verbetering van de informatievoorziening.

Prosensus brengt niet alleen kennis binnen in uw (project) organisatie maar draagt deze ook over aan uw medewerkers. Het oplossen van het bedrijfsprobleem staat hierbij altijd centraal.

Prosensus adviseert bedrijven en instellingen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Door onze kennis en ervaring in te brengen in uw organisatie draagt Prosensus bij aan de verbetering van uw resultaat.

De diensten die Prosensus aanbiedt worden afgestemd op de fase waarin u zich met uw organisatie of project bevindt. Deze kunnen variëren van het begeleiden of managen van uw project tot het adviseren in tactische en strategische vraagstukken.
Onze expertise in projectmanagement en advisering staat altijd in dienst van het op te lossen bedrijfsprobleem. Prosensus helpt u de balans te vinden tussen de organisatie doelstellingen en de uitvoerbaarheid van uw projecten. Deze wordt vertaald naar het nemen van verantwoordelijkheid, het sturen van verandering en het borgen van de verbetering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Martijn Loos

Managing Director Prosensus

+31 6 21255483

www.prosensus.nl