Appartement of woning in Side kopen

Appartement of woning in Side kopen van Second Home Support

Door: Second Home Support  08-07-2007

Side is een van de meest attractieve en populaire gebieden van de Turkse Riviera. Side is gelegen op een smal schiereiland in het Middellandse Zeegebied en heeft een historie van duizenden jaren.

De zon, zee, natuur en rijke historie gecombineerd, maakt Side tot een erg populair gebied. De milde winters en de goede bereikbaarheid vanaf Antalya Airport zorgen voor een grote vraag aan woningen in dit gebied.

Voor sport en ontspanning zijn de mogelijkheden vrijwel onuitputtelijk.
Er zijn vele historische plekjes in de nabijheid die dagelijks met georganiseerde reizen bezocht kunnen worden. Het Side amfibie theater is een must. In het Antalya gebied treft u een waterparadijs aan met kristal helder water, rivieren and een scala aan watervallen die uitkomen bij toeristen plekjes. Perfect voor een dagje uit met het gezin.

Als u sportief bent, kunt u in de nabijheid golfen, paardrijden, raften en diverse watersporten beoefenen. Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden van wat Side te bieden heeft.

Second Home Support heeft voor u een aantal bijzondere woningcomplexen in het aanbod, allen op unieke plekjes in en rondom Side gelegen en gebouwd volgens de hoogste kwaliteit bouwnormen.

  1. Citrus Garden appartementen. Uitzicht op zee. Diverse typen wooneenheden. Oppervlakte vanaf 64 vierkante meter. Prijzen starten bij EUR 83.000,-.
  2. Four Seasons appartementen. Gelegen op 5 minuten van het centrum van Side. Oppervlakte vanaf 91 vierkante meter. Prijzen starten bij EUR 83.900,-.
  3.  Pearl of Side villa’s. Luxe nieuwbouw villa's in 2 verdiepingen met grote woonkamer, voorzien van prive zwembad. Oppervlakte 196 vierkante meter. Prijzen starten bij EUR 299.900,-.

Kijk snel op onze website (http://www.secondhomesupport.com) voor meer informatie. Voor vragen kunt u bellen naar +31 (0)499 330 934 of e-mailen naar info@secondhomesupport.com.