Nieuwe uitgebreide gebiedsinformatie van Turkije op onze website

Nieuwe uitgebreide gebiedsinformatie van Turkije op onze website van Second Home Support

Door: Second Home Support  24-12-2007

Turkije is een uniek land boordevol cultuur, rijkdom en charme. Alle steden aan de kust van Turkije hebben hun eigen kenmerken en verschillen. U heeft uw oog op het prachtige kustgebied van Turkije laten vallen voor de aankoop van een appartement of villa, maar heeft nog geen keuze genomen over de specifieke plaats waar u wilt wonen? Bij Second Home Support bent u op de goede plek.

De kennis van de adviseurs van Second Home Support in Nederland en Turkije over de diverse gebieden aan de Turkse (zuid)kust is groot. Op basis van de diverse kenmerken en verschillen van de diverse gebieden helpen wij u uw zoektocht gericht te starten. Op onze website hebben wij daartoe een aantal interessante informatieve rapportages gemaakt van de populaire gebieden Alanya, Side, Bodrum en Mersin. Zo kunt u zich vooraf rustig oriënteren en alvast een beetje vertrouwd raken.

Nieuwe rapportages op de website van Second Home Support:

· Stedeninformatie Turkije (algemeen gedeelte)
· Alanya
· Side
· Bodrum
· Mersin

Wij voorzien u graag in een persoonlijk gesprek van meer informatie, brochures en fotomateriaal over deze en ook andere steden aan de Turkse kust.