Supervoordelig appartement Begonville in Alanya Turkije

Supervoordelig appartement Begonville in Alanya Turkije van Second Home Support

Door: Second Home Support  23-12-2007

Nu in de verkoop bij Second Home Support: Begonville appartementen! U kunt nergens voordeliger in Alanya aan de Turkse Riviera wonen dan met Begonville appartementen mogelijk is. De uiterst voordelige prijs in combinatie met de bijzondere ligging maken van dit complex een absolute topper.

Het complex Begonville is slechts 11 jaar oud (bouwjaar 1996) en is gelegen op een perceel van 865 vierkante meter. De bebouwde oppervlakte is slechts 306 vierkante meter zodat voldoende ruimte overblijft voor diverse voorzieningen, waaronder het zwembad. Er zijn in totaal 24 appartementen aanwezig die zijn verdeeld over 4 verdiepingen.

De appartementen zijn allen circa 40 vierkante meter groot, hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet, een nette slaapkamer en een balkon. Warm water voor de keuken en douche wordt verzorgd door een individuele boiler in elk appartement. U hoeft nauwelijks op warm water te wachten.

Dit pittoreske complex is oorspronkelijk gebouwd als apart-hotel en is per heden omgevormd tot appartementencomplex. Door de oorspronkelijke bouw voor toeristiche doeleinden is de ligging ten opzichte van het strand, winkeltjes en cafes optimaal te noemen. De omgeving is levendig hetgeen u zeker zal bevallen.

De appartementen zien er onderhouden en verzorgd uit conform de Turkse stijl van midden jaren negentig. Indien het dit wenst kunt u het appartement tegen lage kosten laten moderniseren door de eigenaar, in samenspraak met u.

De prijzen zijn vanaf slechts EUR 36.900,- tot EUR 59.900,-.