Villa in Turkije bezichtigen

Villa in Turkije bezichtigen van Second Home Support

Door: Second Home Support  05-07-2007

Tijdens onze bezichtigingstoer van 5 dagen verblijft u, geheel op onze kosten op basis van halfpension, in ons Second Home Support Hotel aan de rand van Alanya, met uitzicht op het Kleopatra Strand. Wij verzorgen uw transfer in Turkije van en naar de luchthaven. U dient wel zelf de kosten van uw vliegticket te betalen.

Gedurende uw verblijf gaat u woningen en projecten bekijken van uw voorkeur aan de Turkse Riviera, geheel vrijblijvend. Wij bekijken met u alle projecten die binnen uw budget en wensen liggen. Uiteraard is er tijdens het verblijf voldoende tijd ingeruimd om Alanya en zijn prachtige omgeving te verkennen. Zo maakt u kennis met de bijzondere sfeer die de Turkse cultuur en historische steden te bieden hebben en maakt u bovendien op een prettige manier kennis met ons aanbod.

Al uw wensen en vragen over bepaalde projecten of woningen kunnen worden besproken. Wij maken voor u afspraken met alle betrokken partijen.

Bezichtigingsprogramma

Dag 1. Aankomst op Antalya Airport, waar u door 1 van onze medewerkers wordt opgehaald en naar het Second Home Support Hotel in Alanya wordt gebracht. Wanneer u na uw ontvangst tot rust bent gekomen, wordt met u een selectie gemaakt van de projecten die binnen uw budget en wensen liggen.

Dag 2. Na de eerste dag reeds enkele projecten bezocht te hebben, wordt op dag 2 de toer vervolgd langs de geselecteerde woningen en projecten. Projecten waarin u zich bijzonder interesseert kunnen altijd meerdere keren bezocht worden. Tijdens de bezichtigingstoer laten wij u Alanya en omgeving zien en maakt u kennis met de Turkse cultuur.

Dag 3. Vragen en wensen over bepaalde projecten of woningen zullen worden besproken. Indien nodig wordt een afspraak met de aannemer gemaakt. Uiteraard krijgt u een volledige begeleiding van ons professionele team.

Dag 4. Overeenkomstig uw wensen en/of beslissing zullen onze medewerkers u assisteren bij de aanvraag van een belastingnummer en het openen van een bankrekening.

Dag 5. Een van de medewerkers van Second Home Support haalt u op bij het hotel en brengt u naar de luchthaven van Antalya.

Second Home Support Turkije zal u, indien u besluit een woning van ons te kopen, volledig begeleiden in de afwikkeling van alle formaliteiten.