HeBlad® Nederland

Afdrukken

Is HeBlad® Nederland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raambrug 9a , 5531 AG Bladel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over HeBlad® Nederland

In de loop der jaren zijn er al duizenden betonnen tafeltennistafels en picknicksets door ons geproduceerd en geleverd in onder anderen de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Engeland. Zelfs in overzeese gebieden staan inmiddels meerdere van onze tafels!
Onze producten staat bekend om hun degelijkheid. 'Hufterproof', 'vandalismebestendig', 'eigenlijk véél te sterk', zijn uitspraken die we horen van mensen die al trotse bezitter zijn van één of meer pingpongtafel(s) of picknickset(s) van ons.
We bieden drie verschillende modellen pingpongtafels. Het klassieke rechthoekige model, of het model met afgeronde hoeken ten behoeve van de veiligheid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een grote ronde pingpongtafel met een doorsnee van 2.60 m. Voor onze picknicktafels geldt eveneens dat er verschillende modellen leverbaar zijn.
U vindt bij ons betonnen tafeltennistafels, picknicksets en banken. Maar ook wij zitten niet stil en hebben in korte tijd verschillende nieuwe producten op de markt gebracht. U vindt bij ons ook robuuste betonnen statafels en de schaaktafel.
We leveren ook een tafelvoetbalspel van beton.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Bladel Noord-Brabant

Is HeBlad® Nederland in Raambrug 9a, Bladel Noord-Brabant 5531 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Banken diensten in Bladel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bladel Banken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bladel Noord-Brabant, 5531 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813082]