ISD de Kempen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raambrug 8 A , 5531 AG Bladel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over ISD de Kempen

Sinds 1 januari 2007 hebben de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden een gezamenlijke sociale dienst: de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) de Kempen.

ISD de Kempen voert voor de vijf gemeenten taken uit op het gebied van werk, inkomen en zorg. ISD de Kempen is gevestigd in Bladel, maar voor de meeste vragen kunt u gewoon terecht in uw eigen gemeente.

U kunt contact opnemen met ISD de Kempen of het Lokaal Loket / Zorgloket in uw gemeente voor vragen die te maken hebben met zorg (zoals de Wet maatschappelijke ondersteuning) of regelingen voor mensen met een laag inkomen.

Heeft u vragen over uw uitkering voor levensonderhoud van ISD de Kempen, het zoeken naar werk of het volgen van een re-integratietraject, dan kunt u contact opnemen met ISD de Kempen. Ook voor regelingen voor mensen met een laag inkomen of Schuldhulpverlening kunt u terecht bij ISD de Kempen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Isd-De-Kempen/357455884368748

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bladel Noord-Brabant

Is ISD de Kempen in Raambrug 8 A, Bladel Noord-Brabant 5531 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gemeente diensten in Bladel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bladel Gemeente per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bladel Noord-Brabant, 5531 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824331]