MS Restarter voor pasgeboren biggen

Door: Schippers Bladel  08-04-2006
Trefwoorden: Landbouw, Varkenshouderij, Veterinaire Producten

MS Restarter is een vervanger voor zeugencolostrum. In geval van een tekort aan zeugencolostrum of wanneer biggen door ziekte of door een te laag geboortegewicht bij de zeug moeten worden weggehaald, biedt MS Restarter de beste voedingstoffen (eiwitten, energie, vitaminen, mineralen etc.), aangevuld met immunoglobulinen. Deze immunoglobulinen geven bescherming tegen mogelijke ziektekiemen bij de pasgeboren big. Deze melk heeft een vetpercentage van meer dan 25%. Door dit hoge vetpercentage krijgen de biggen veel energie binnen en knappen zienderogen op.

MS Restarter is licht verteerbaar. Een gedeelte van de ingrediënten heeft een gistende werking. Daardoor wordt lactose omgezet in melkzuur en sommige eiwitten worden omgezet in bio-actieve peptiden. Melkzuur voorkomt groei van ziekteverwekkende bacteria in het darmstelsel. Verder smaakt melkzuur lekker. Bio-actieve peptiden zijn bekend om hun anti-bacteriële activiteiten.
Met MS Restarter verlaagt de gisting in de darm en vermindert de druk van ziekteverwekkende bacteria. Dit resulteert in betere prestaties en een hogere gezondheidsstatus van de biggen.

Toediening:
MS Restarter wordt aangemaakt in warm water, en dient naar behoefte verstrekt te worden op lichaamstemperatuur. Dosering: 200-250 gram/liter. MS Restarter is verkrijgbaar in een emmer van 5 Kg en kost € 45,00 exclusief BTW.

Trefwoorden: Landbouw, Varkenshouderij, Veterinaire Producten, Zeugencolostrum

Contact Schippers Bladel

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share