Van den Berk & Loonen Begrafenis- & Crematieverzorging van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rondweg 26 , 5531 AJ Bladel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Van den Berk & Loonen Begrafenis- & Crematieverzorging van der

“Dankzij de grondleggers Jan en Rita Loonen staan wij al meer dan 20 jaar bekend als persoonlijk, betrokken en zorgzaam. Ons team vormt een zeer hechte organisatie, waarvan iedereen zeer betrokken is bij elk afscheid dat we mogen verzorgen. Wij voelen als mens met u mee en willen u graag helpen. Wij vinden het belangrijk zo persoonlijk en vertrouwd mogelijk te blijven werken. Iedereen moet de kans krijgen om goed afscheid te nemen, zonder zorgen over de uitvaart. Wij zorgen er graag voor dat u zich kunt concentreren op uw emoties. Zo neemt u bewust afscheid, wat zorgt voor een prachtige herinnering, die u later zal helpen bij de verwerking van uw verdriet.”

Van harte welkom bij Van der Stappen-Loonen Uitvaartverzorging. Wij helpen u graag tijdens de verdrietige dagen van afscheid en uitvaart. Het is belangrijk dat u zich deze dagen zoveel mogelijk kunt focussen op het afscheid, zonder zorgen over de uitvaart. Met onze twintig jaar ervaring weten wij als geen ander de weg in de Kempen en adviseren wij u vakkundig en betrouwbaar bij de vele keuzes die u moet maken. Binnen onze organisatie kunnen wij praktisch aan elke wens voldoen. Daarnaast kunnen we meedenken over een persoonlijke invulling van de uitvaart. Wij voelen met u mee en wij zien elke uitvaart als uniek, waarbij we vereerd zijn dat wij het afscheid van uw dierbare samen met u mogen verzorgen. Samen realiseren we een afscheid dat mooi en sfeervol is, helemaal volgens de wensen van uw dierbare en u zelf.
Medewerkers_vds-loonen_active-345
Ons team

Ons team bestaat uit zeven vaste medewerkers. Wij zijn allemaal met hart en ziel betrokken bij elke uitvaart en zien ieder afscheid als een unieke gebeurtenis. Wij willen ervoor zorgen dat het afscheid en de uitvaart sfeervol en goed verlopen, helemaal zoals u dat wenst. Om onze zorg zo persoonlijk mogelijk te maken, blijft uw uitvaartverzorger uw vaste contactpersoon tot na de uitvaart.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van den Berk & Loonen Begrafenis- & Crematieverzorging van der in Rondweg 26, Bladel Noord-Brabant 5531 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bladel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bladel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bladel Noord-Brabant, 5531 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823924]