Dakkapel blijft gewild, ondanks kredietcrisis

Dakkapel blijft gewild, ondanks kredietcrisis van Windak Dakkapellen

Door: Windak Dakkapellen  12-01-2009
Trefwoorden: Dakkapel, Dakkapellen, Kunstof

“Misschien kiezen mensen er eerder voor hun bestaande huis te verbouwen, dan het grotere financiële risico van een verhuizing aan te gaan.”. Dat is de verklaring op de sterk toegenomen vraag naar dakkapellen van marketingmanager Jasper Oving van Windak Dakkapellen uit Bladel. “Een dakkapel is een relatief goedkope manier om veel ruimte te winnen en licht binnen te laten. Bovendien zijn de dakkapellen in één dag gemonteerd.”

Windak levert o.a. polyester kunststof dakkapellen door heel Nederland via haar dealernetwerk. Zij merken door heel het land dat de vraag naar dakkapellen het laatste halfjaar allesbehalve stagneert. “Uiteraard wordt er nog steeds sterk gekeken naar de dakkapel prijzen, maar dat was voordien eigenlijk ook al zo.

Onder het mom van “Yes we can, and we do” heeft Windak onlangs een actie in het leven geroepen waarbij de klant maar liefst 50% korting krijgt op ‘accessoires’. “Dakkapellen van Windak zijn onderhoudsvrij. Wie heeft er nog zin om elke 3-5 jaar zijn trap tegen de goot te zetten en zijn dakkapel te schilderen?” In ieder geval niet de mensen die zich nu ook niet laten tegenhouden door de kredietcrisis.

Trefwoorden: Dakapel, Dakappellen, Dakkapel, Dakkapellen, Dakkappellen, Kunstof, Kunststof Dakkapel, Kunststof Dakkapellen,