Flowerservice.nl uw bloemist getest in bloem en blad

Flowerservice.nl uw bloemist getest in bloem en blad van Flowerservice.nl

Door: Flowerservice.nl  19-03-2009
Trefwoorden: Bloemen, Bloemist, Boeket

In Bloem en Blad het vakblad voor de bloemist heeft een artikel gestaan over bloemen bestellen bij internet bloemisten.
Er werden 12 online bloemisten getest en Flowerservice.nl kwam hierbij goed uit de bus.

Zo blijkt maar weer dat als u bloemen bestelt bij Flowerservice.nl dit vertrouwd is.

Hieronder het artikel zoals dit in Bloem en Blad heeft gestaan.

Bestellen:
Ik kies op woensdag 22 oktober via de button bloemen/boeketten voor het boeket "Harlekijn": boeket in de roze tinten met o.a. rozen, germini, alstroemeria, santini, andere roze bloemen en diverse groenmaterialen. Er staat bij dat bloemen worden gebruikt die in het seizoen verkrijgbaar zijn. Ik kies voor de middelste maat (+ €7,00) zodat het boeket op €24,00 uitkomt (inclusief bezorgkosten €31,95).
Hierna kies ik voor "bestellen"en moet ik mij, als nieuwe klant, registreren.
Na het invullen van het formulier ga ik verder met het formulier voor de bezorginformatie. Ik kan kiezen voor een tekst op het kaartje. Op een kalender kan ik de gewenste bezorgdag aanklikken.
Als opmerking bij de bestelling vermeld ik "graag in de ochtend leveren".
Na het invullen van het registratieformulier volgt meteen een bevestiging per e-mail.

Betalen:
Ik kies voor betalen via Ideal. Dat gaat snel en makkelijk. Na een minuut ontvang ik via de e-mail een bevestiging van de betaling. Al met al is de bestelling binnen vijf minuten rond.

Bezorging:
Het boeket wordt de volgende dag inderdaad in de ochtend bezorgd. Op de adressticker staat mijn verzoek met de hand geschreven: indien mogelijk in de ochtend bezorgen. Op de doos staan verzorgingstips.

Resultaat/oordeel:
Het boeket ziet er goed uit en staat met de stelen in een plastic bakje met een vochtig medium, een soort pulp. Ik krijg het er niet meteen goed uit en hoop dat ik de stelen niet te zeer beschadig. Aan het boeket hangt een handgeschreven kaartje met de tekst "gefeliciteerd met je verjaardag". Het boeket is verpakt in gekleurd papier waar een roze lint aan bevestigd is.
De stelen zijn goed schoongemaakt en het boeket is goed gebonden. Het boeket voldoet aan de verwachting qua stijl en grootte.
De kleur is meer paars dan de foto op de website, maar dat vind ik geen probleem.
Drie van de vier op de website getoonde soorten bloemen komen overeen.

Dit artikel komt uit Bloem en Blad nummer 26, datum 24 december 2008.

Er rest ons van Flowerseervice.nl nog één opmerking te maken: Om bloemen te bestellen hoeft u zich niet meer te registreren. Dat maakt bloemen bestellen nog gemakkelijker.

Ook blijkt uit de test dat verzendorganisaties zoals Fleurop, Topbloemen en Euroflorist niet leveren wat er op de website getoond wordt.

Trefwoorden: Bloem En Blad, Bloemen, Bloemen Bestellen, Bloemen Bezorgen, Bloemen Kopen, Bloemenwinkel, Bloemist, Boeket, Internetbloemist, Online Bloemist,