D'n Haard beste aspergerestaurant

Door: Royal Toast  25-04-2008
Trefwoorden: Catering, Eten, Feest

Deze week is de eretitel met de bijbehorende trofee uitgereikt tijdens het jaarlijkse openingsdiner van het Brabants Aspergenootschap (BAG) in het DAF-museum in Eindhoven. Auberge d'n Haard, gelegen in de bossen bij Bosschenhoofd, voldeed volgens de jury aan alle gestelde criteria en werd uiteindelijk door een deskundige mystery guest tot beste gekozen.

D'n Haard voert een speciale aspergeskaart en biedt keuze uit enkele - door gasten zelf samen te stellen - menu's met voor-, tussen- en hoofdgerechten met asperges. Ook schenkt de auberge de door het BAG gekozen Brabantse aspergewijn.

Tijdens de uitreiking van de onderscheiding werden eigenaren Ben en Suzanne van Ommen en gastheer Kees Voorbraak volkomen verrast door het feit dat hun restaurant zich kan scharen in het goede gezelschap van een groot aantal eerder uitverkoren toprestaurants uit heel de provincie.

De Van Ommens hebben inmiddels nieuwe initiatieven ontwikkeld. Ze hebben restaurant Meerlust in het Belgische Meersel-Dreef overgenomen, van waaruit ze met hun bedrijf Royal Toast ook de catering voor feesten verzorgen.

Trefwoorden: Aankleding, Babyborrel, Bruiloft, Buffetten, Catering, Diner, Drinken, Eten, Feest, Lunches, Party