Advies & BewegingsCentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rembrandt van Rijnstraat 3 , 5831 BA Boxmeer, Noord-Brabant
Land van Cuijk

E-mail

Over Advies & BewegingsCentrum

Praktijk voor Fysiotherapie Maassen is in 1982 opgericht door Vincent Maassen en uitgegroeid tot één van de grootste fysiotherapiepraktijken in Nederland. Er werkt een groot team gespecialiseerde Registerfysiotherapeuten.

De praktijk

Praktijk voor Fysiotherapie Maassen is te vinden in Advies- & BewegingsCentrum Maassen. Dit centrum beschikt over diverse spreek- en behandelkamers, douche- en kleedruimtes. Ook is er een grote centrale trainings- en revalidatiezaal, die is ingericht met moderne en veelzijdige trainingsapparatuur. Uiteraard wordt u tijdens de training altijd begeleid door onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Advies & BewegingsCentrum Maassen helpt mensen om van klachten van het menselijk bewegingsapparaat af te komen of deze te verminderen. Uw fysieke conditie of uw belast- baarheid wordt daardoor vergroot. Daarbij hoort ook het adviseren over bewegen om lichamelijke klachten te voorkomen, oftewel preventie. Al onze cliënten worden intensief begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten.

In Advies- & BewegingsCentrum Maassen vindt u diverse spreek- en behandelkamers, douche- en kleedruimtes. Ook is er een grote centrale trainings- en revalidatiezaal die is ingericht met moderne en veelzijdige trainingsapparatuur. Tijdens uw training zijn er altijd gespecialiseerde fysiotherapeuten om u heen die u kunnen begeleiden. Vragen over bijvoorbeeld bewegen, trainen, blessurepreventie, fitheid of juist niet-fit-zijn? Wij zijn er voor!

Omdat ook de medische wetenschap niet stil staat, wil Advies- & Bewegings- Centrum Maassen zijn cliënten die nieuwste behandelmethoden, de beste producten en diensten kunnen bieden. We streven ernaar om zo snel en goed mogelijk klachten weg te nemen, te verminderen of te voorkomen. Om dit te kunnen doen moet Advies- & BewegingsCentrum Maassen investeren in onderzoek en ontwikkeling, heel dicht bij de zorgverleners en het bedrijfsleven staan én voortdurend investeren in de kennis van onze fysiotherapeuten.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advies & BewegingsCentrum in Rembrandt van Rijnstraat 3, Boxmeer Noord-Brabant 5831 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Boxmeer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxmeer Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxmeer Noord-Brabant, 5831 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827038]