Karmelklooster Rooms Katholiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenstraat 39 , 5831 JA Boxmeer, Noord-Brabant
Land van Cuijk

E-mail

Over Karmelklooster Rooms Katholiek

Vanaf 1992 biedt Karmelkring Boxmeer een aantal bezinnings-bijeenkomsten aan voor ieder die zich wil verdiepen in geloofs- en levensvragen, voor ieder die geïnteresseerd is in de Karmel en haar spiritualiteit, en voor ieder die zich richt op het gaan van de geestelijke weg.
Het aanbod staat ook open voor de parochianen en vrijwilligers van de Onze Lieve Vrouwe Parochie van Boxmeer, Sambeek en Vortum-Mullem.

De Boxmeerse karmelgemeenschap komt driemaal daags in gebed bijeen in de Bloedkapel van de Petrusbasiliek. Deze vieringen zijn toegankelijk voor wie wil. De tijden van de vieringen vindt u door te klikken op de knop Vieringen op onze website www.karmelcentra.nl/boxmeer.

Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van bezinningsbijeenkomsten. Meer informaties over het programma en de afzonderlijke bijeenkomsten vindt u door te klikken op de knop Programma op onze website www.karmelcentra.nl/boxmeer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Karmelklooster-Rooms-Katholiek-1020095328046484/

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Boxmeer Noord-Brabant

Is Karmelklooster Rooms Katholiek in Steenstraat 39, Boxmeer Noord-Brabant 5831 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cursussen diensten in Boxmeer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxmeer Cursussen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxmeer Noord-Brabant, 5831 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227810]