Marel Stork Poultry Processing BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Handelstraat 3 , 5831 AV Boxmeer, Noord-Brabant
Land van Cuijk

E-mail

Over Marel Stork Poultry Processing BV

In Boxmeer (Nederland) is het kloppend hart van Marel Stork Poultry Processing gevestigd. Hier vindt een groot deel van de wereldwijde productie en assemblage plaats van machines voor de pluimveeverwerkende industrie. Vanuit deze locatie worden de wereldwijde verkoopteams, de verkoopondersteunende afdelingen, de service-afdelingen, de productielocaties, de engineering teams en de onderzoeks- en ontwikkelingsteams aangestuurd.

Door het vertrouwen van onze klanten en de gedrevenheid van alle collega’s is Stork Poultry Processing uitgegroeid tot het meest toonaangevende merk wereldwijd van systemen voor de verwerking van vleeskuikens, kalkoenen en eenden. Met een sterke focus op innovatieve technologieën en service, bieden we in lijn oplossingen voor elke verwerkingscapaciteit en alle processtappen. Met ons uitgebreid aanbod van onderhoudsprogramma's stellen wij onze klanten in staat om hun efficiency en effectiviteit te maximaliseren tegen de laagste kosten per product.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Machinery & Equipment Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Boxmeer Noord-Brabant

Is Marel Stork Poultry Processing BV in Handelstraat 3, Boxmeer Noord-Brabant 5831 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Machinebouw diensten in Boxmeer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxmeer Machinebouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxmeer Noord-Brabant, 5831 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815709]