Witte Brug Restaurant Zaal De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Anthonisweg 63 , 5831 AD Boxmeer, Noord-Brabant
Land van Cuijk

E-mail

Over Witte Brug Restaurant Zaal De

De Witte Brug is een sfeervol restaurant en zalencentrum nabij de afrit Boxmeer van de snelweg A73. De Witte Brug beschikt over één grote zaal met een ruim terras en meerdere kleine zalen, eveneens met een eigen terras. De zalen samen bieden ruimte aan feesten tot ongeveer 350 personen.
Wij beschikken over een grote eigen parkeerplaats.

Veel mogelijkheden

Een bruiloft of een personeelsfeest, een uitgebreid diner of een stamppotbuffet, een gezellige borrel of een kompleet [door u zelf bedacht] themafeest, het is allemaal mogelijk bij de Witte Brug in Boxmeer.Wij
geven u op onze website een ruim overzicht van wat de Witte Brug u allemaal te bieden heeft. Kijkt u er maar eens rustig doorheen. Mocht u na het zien van de uitgebreide informatie toch nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijden, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Witte Brug Restaurant Zaal De in Sint Anthonisweg 63, Boxmeer Noord-Brabant 5831 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Boxmeer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxmeer Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxmeer Noord-Brabant, 5831 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820660]