Akki Bouwteam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Staarten 5 A , 5281 PK Boxtel, Noord-Brabant

E-mail

Over Akki Bouwteam

AKKI Bouwteam B.V. is een gediplomeerd zelfstandig bouw- en adviesbedrijf waar u terecht kunt voor al uw bouwwensen, evenals advies, ontwerp, begeleiding, tekenwerk en vergunningsaanvragen.

Flexibiliteit:
De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort en transparant.
Dit betekent dat er altijd een goede bereikbaarheid is en een hoge mate van flexibiliteit om samen met onze opdrachtgevers het optimale resultaat te bereiken.

Klantgericht:
Klantgericht denken is één van de kenmerken van ons bouwbedrijf waardoor wij steeds een kwalitatief sterk eindresultaat realiseren. Ons bouwbedrijf heeft als opdrachtgevers zowel particulieren als wel bedrijven in het klantenbestand.

Samenwerking:
Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is van het grootste belang. Verder werken wij samen met diverse ondernemingen om de diverse onderdelen in het project compleet naar uw wens uit te kunnen voeren.

Resultaat:
Samen met ons team, dat alle facetten van de bouw beheerst, realiseren wij een optimaal eindresultaat.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Boxtel Noord-Brabant

Is Akki Bouwteam in Staarten 5 A, Boxtel Noord-Brabant 5281 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Boxtel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxtel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxtel Noord-Brabant, 5281 PK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719043]