Ekkebus Autoservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 4 G , 5281 RW Boxtel, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ekkebus Autoservice

Autoservice Ekkebus is een autobedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het merk Saab. Wij maken gebruik van moderne apparatuur om aan uw auto te werken. Onderhoud, reparatie, APK keuringen en airco onderhoud; voor alles wat met het onderhoud van uw auto te maken heeft kunt U bij ons terecht.
Tevens beschikt de werkplaats over apparatuur waarmee storingen uitgelezen kunnen worden om snel en nauwkeurig de juiste diagnose bij uw auto te kunnen stellen en deze te kunnen verhelpen.
Ondanks dat wij ons gespecialiseerd hebben in het merk Saab willen wij graag rijders van andere
automerken uitnodigen om ook kennis te maken met Autoservice Ekkebus.
Een kleine organisatie waarbij alles om goede service draait.

Autoservice Ekkebus zorgt voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Een ervaren en goed (bij) geschoolde monteur werkt aan uw auto. Of uw auto nieuw of oud is maakt daarbij geen verschil.

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch goed voertuig onderweg bent. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden voor controle kunnen defecten en of problemen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Vakkundige diagnose:
Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur kan de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Op deze manier kan de storing gerichter en meestal sneller verholpen worden.

APK keuring:
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
Voor deze keuring kunt u ook bij autoservice Ekkebus terecht.

Schade:
Voor reparatie en herstel van kleine schade’s kunt U gelijktijdig met uw beurt terecht.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ekkebus Autoservice in Industrieweg 4 G, Boxtel Noord-Brabant 5281 RW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Boxtel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxtel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxtel Noord-Brabant, 5281 RW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827434]