Geerts Assurantiën

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dukaat 1 , 5283 PJ Boxtel, Noord-Brabant

E-mail

Over Geerts Assurantiën

Mogen wij onszelf voorstellen?

Geerts Assurantiën is sinds jaren het adres voor Boxtel en omgeving voor een eerlijk en helder advies. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakbekwaamheid, objectiviteit en betrouwbaarheid.

Per 1 januari 2006 stelt de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) hoge eisen aan het aanbieden, bemiddelen in en het adviseren van financiële producten aan consumenten en - in het geval van verzekeringen – ook aan bedrijven. Geerts Assurantiën voldoet aan de door de WFT gestelde eisen.

Wij hechten aan helderheid, eerlijkheid en continuïteit. Daarom vinden wij het voor u van belang om onze onafhankelijke positie in de markt te handhaven en verstevigen. Ons advies komt tot stand uit een ruime selectie van verschillende aanbieders. Niet alleen voor de particulier, maar ook voor de zelfstandig ondernemer en het Midden en Klein Bedrijf.

Wilt u gebruik maken van een helder en eerlijk advies van een kantoor met ervaring, dan dagen wij u uit om eens een afspraak te maken met ons kantoor.

Geerts Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor. Sinds de oprichting door Jan Geerts in 1956 zijn wij werkzaam op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Wij zijn een traditioneel assurantiekantoor werkzaam in Boxtel en omgeving. Onze kracht is jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke advisering en begeleiding binnen de assurantiewereld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Geerts Assurantiën in Dukaat 1, Boxtel Noord-Brabant 5283 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Boxtel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boxtel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boxtel Noord-Brabant, 5283 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3762553]