AAD Rioolservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Donkslagen 30 , 4823 KE Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over AAD Rioolservice

Een rioolverstopping komt nooit gelegen. Ook stankoverlast in of om het huis is zeer vervelend, maar kan het gevolg zijn van een defect of verstopping van het riool.

Een toilet dat niet meer goed doorloopt, een verstopte keukenafvoer, doucheafvoer, wastafel-afvoer, een dichtgeslibte badkamerafvoer of een verstopte hemelwaterafvoer is zeer vervelend, maar een veel voorkomend probleem. Dit doet zich regelmatig voor in panden waar een oudere riolering aanwezig is. Deze rioolproblemen kunnen snel verholpen worden door AAD Rioolservice.

AAD Rioolservice, erkend ontstoppingsbedrijf in de regio Breda, is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij beschikken daarnaast over voldoende materialen en apparatuur om snel (nood)reparaties uit te kunnen voeren. Door de ruim 13 jaar ervaring kunt u rekenen op een goede service en professionele aanpak.

Een verstopt riool, wat nu..
Bel met AAD Rioolservice en onze servicemonteur maakt direct een afspraak met u. Bij aankomst trachten wij de verstopping direct te verhelpen. Dit kan vaak direct vanaf het punt waar de verstopping gelokaliseerd wordt.

Ontstoppen met behulp van verenmachines.
Voor het ontstoppen van leidingen met een diameter tot 250 mm, beschikken wij over verschillende soorten verenmachines. Hierbij moet u denken aan het reinigen en ontstoppen van uw wasbak, douche, gootsteen, afvoerleidingen en toilet.

Ontstoppen met behulp van hogedruk.
Voor het ontstoppen van zowel kleine als grotere afvoeren, tot aan een diameter van 350 mm, kan een hogedruk rioolreinigingsmachine worden ingezet om met behulp van water onder hoge druk het riool te reinigen.

Bij gecompliceerde situaties is het mogelijk een camera inspectie uit te laten voeren door AAD Rioolservice. Bij stankoverlast bestaat de mogelijkheid om met behulp van stankdetectie te achterhalen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Hierdoor kan zonder breekwerk snel een diagnose worden gesteld.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AAD Rioolservice in Donkslagen 30, Breda Noord-Brabant 4823 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4823 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815336]