Overname EAC (Everything About Computers) BV door Allinco-Systems BV

Overname EAC (Everything About Computers) BV door Allinco-Systems BV van Allinco-systems

Door: Allinco-systems  12-05-2009

Breda, 11 mei 2009

Per 1 mei 2009 heeft Allinco Systems uit Breda de bedrijfsactiviteiten van branchegenoot EAC (Everything About Computers) BV uit Tilburg overgenomen. De EAC medewerkers zijn per deze datum in dienst getreden van Allinco Systems.

De afhankelijkheid van bedrijven van hun computersystemen wordt steeds groter, uitval van Internet of e-mail verkeer leidt al snel tot calamiteiten. Daarnaast vragen de voortdurende vernieuwingen op IT gebied om continue (bij) scholing en investeringen. De overname is daarom een logische stap; na de overname heeft Allinco Systems de beschikking over 10 support en helpdesk medewerkers (op een totaal van 18 medewerkers). Hierdoor is Allinco Systems in staat om haar klanten snel en slagvaardig van dienst te zijn en “bij” te blijven op IT gebied.

Gert Vogelaar, directeur van Allinco Systems BV: “De overname past in onze strategie om uit te groeien tot een toonaangevende regiospeler op ICT gebied in West en Midden Brabant. Samen met onze zusteronderneming Allinco Software BV zijn wij in staat de complete automatisering van onze relaties voor onze rekening te nemen”.