SMARTBoards

SMARTBoards van Allinco-systems

Door: Allinco-systems  07-09-2011
Trefwoorden: Allinco-systems

 

Wat is een SMARTBoard? 

Het SMARTBoard is een interactief whiteboard dat uw computer samen met een projector in een handomdraai verandert in een krachtig presentatiemiddel voor ontelbare toepassingen. Het SMARTBoard laat uw computer en projector samenwerken, deze combinatie maakt het mogelijk dat het SMARTBoard fungeert als een interactief whiteboard. Met uw vinger neemt u de muisbesturing van uw computer over, zo kunt u iedere softwareapplicatie bedienen. Met uw vinger of een pen van de pennenbak kunt u over het beeld heen schrijven, tekst en beelden omcirkelen of accentueren. Met het SMARTBoard interactieve whiteboard in de klas creëert u een dynamische leeromgeving waarbij aandacht en enthousiasme van de leerlingen een vanzelfsprekendheid wordt! 

Hoe werkt een SMARTBoard interactief whiteboard?
Het SMARTBoard interactieve whiteboard is verbonden met een pc via een USB kabel en haalt zijn voeding uit de computer. De SMARTBoard software start automatisch op bij het aanzetten van de pc en het bord is direct te gebruiken. Door een projector aan te sluiten op uw computer kunt u het computerscherm projecteren op het SMART Board. Uw vinger is vanaf dat moment uw muis geworden en u kunt applicaties starten en op het SMART Board schrijven.


 

Trefwoorden: Allinco-systems

Andere producten en diensten van Allinco-systems

SMARTBoards van Allinco-systems thumbnail
04-02-2011

SMARTBoards

  Wie zijn we? Een in 1982 opgericht en in Breda gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het installeren


26-02-2010

SMART Introduceert 1e Ultrashort projector op de SMARTBoard 685ix

Nieuw!, doorbraak in de techniek van de digitale schoolborden


Breda Jazz Festival LIVE op Internet van Allinco-systems thumbnail
23-05-2009

Breda Jazz Festival LIVE op Internet

Als eerste in Nederland is Allinco-Systems BV uit Breda er in geslaagd een festival LIVE via verschillende camera's op internet uit te zenden.

het publiek kan nu thuis een impressie krijgen van wat er zich allemaal afspeelt op de Grote Markt in Breda.

op de 2e dag van het festival zijn er al ruim 10.000 unieke bezoekers geweest. daarnaast zie je in verschillende hotels en cafe's de stream op grote lcd schermen.

Vanuit onze regiewagen brengen wij de optredens v


Overname EAC (Everything About Computers) BV door Allinco-Systems BV van Allinco-systems thumbnail
12-05-2009

Overname EAC (Everything About Computers) BV door Allinco-Systems BV

Breda, 11 mei 2009

Per 1 mei 2009 heeft Allinco Systems uit Breda de bedrijfsactiviteiten van branchegenoot EAC (Everything About Computers) BV uit Tilburg overgenomen. De EAC medewerkers zijn per deze datum in dienst getreden van Allinco Systems.

De afhankelijkheid van bedrijven van hun computersystemen wordt steeds groter, uitval van Internet of e-mail verkeer leidt al snel tot calamiteiten. Daarnaast vragen de voortdurende vernieuwingen op IT gebied om continue (bij) s


Allinco-Systems BV Breda behaald Microsoft Gold Certified Partner status van Allinco-systems thumbnail
27-03-2009

Allinco-Systems BV Breda behaald Microsoft Gold Certified Partner status

Breda, 18 maart 2009

Allinco Systems BV heeft de hoogst haalbare Microsoft certificering behaald: Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering betekent dat Allinco Systems op basis van haar klanten, kennis, expertise en competenties op het gebied van Microsoft producten zich ruimschoots bewezen heeft.

lees verder....
http://www.allinco-systems.nl/systems/Microsoft-Gold-Certified-Partner.htm