ANAC Carwash Breda Spinveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spinveld 21 , 4815 HR Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over ANAC Carwash Breda Spinveld

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon!
Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.
ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Op Spinveld nummer 21 in Breda staat de grootste overdekte autowasstraat van Nederland met een capaciteit van meer dan 250 auto's per uur. De ANAC Carwash ligt aan een grote doorgaande weg en is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Wast u uw auto liever zelf? Betaal € 5,- bij de slagboom en ga daarna uw auto wassen en uitzuigen zolang als nodig is. Geen beperking op gebruik van zeep en water, geen gedoe met muntjes en geen race tegen de klok. ANAC Carwash: dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel!
Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met Ideal. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is ANAC Carwash Breda Spinveld in Spinveld 21, Breda Noord-Brabant 4815 HR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stofzuiger diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Stofzuiger per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4815 HR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821169]