Aqualinde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wijdenesstraat 11 , 4834 KE Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Aqualinde

Holistische massage
Holistische massage is een passieve en zachte manier om zo contact te maken met alles wat je voelt en wat er in je leeft. De massage is holistisch, d.w.z. dat lichaam en geest als een worden gezien. Wat je voelt en wat er gebeurt in je lichaam heeft zijn weerslag op je denken en bewustzijn, en andersom reageert je lichaam op wat je denkt en meemaakt. Tijdens de massage krijgt je gehele lichaam aandacht, waardoor je alles weer kan gaan voelen, en je weer een gevoel van heel en compleet zijn kan ervaren. De massage is ontspannend, daarnaast kan het zijn dat er gebieden in je lichaam aangeraakt worden die voelen, waar eventueel spanningen en gevoelens opgeslagen liggen van dingen die je meegemaakt hebt. Die gebieden worden op een zachte manier uitgenodigd om wat er vast zit, weer los te mogen laten. Ik masseer met biologische etherische olie, en masseer daarbij ook met hotstones, wat verwarmend en helend werkt voor lichaam en geest.

Kosten massage van 1 uur: 50 euro, Een ander tijdsbestek is mogelijk op aanvraag.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aqualinde in Wijdenesstraat 11, Breda Noord-Brabant 4834 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4834 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228631]