Fotoboek Kasteel Nemerlaer Haaren verschenen

Fotoboek Kasteel Nemerlaer Haaren verschenen van Artstudio 23/fotograaf MeRy

Door: Artstudio 23/fotograaf MeRy  29-05-2008

MeRy (Melanie Rijkers) heeft altijd een fascinatie gehad voor oude gebouwen en de daar aanwezige "Sporen van de Stilte". Nu is er een bijzonder fotoboek verschenen van Kasteel Nemerlaer, opgedragen aan kasteelheer Antoon van Oirschot (1927-2004). Het boek is verkrijgbaar vanaf 19,95 (euro) en kan wereldwijd verzonden worden via www.blurb.com/.bookstore (zoek naar Nemerlaer of MeRy71)

Engelse titel: Nemerlaer Castle Traces Of Silence, met 3 soorten kaft verkrijgbaar, korting bij afname van 10 stuks, wereldwijde verzending.

Meer Traces Of Silence fotoprojecten via www.MeRy.nl De gebouwen ademen een haast spookachtige sfeer uit, doordat de mensen (bewoners en/of gebruikers van de panden) niet zichtbaar zijn in de foto's. Urban Exploring, maar dan anders. MeRy zoekt naar het verhaal van de gebouwen, kijkt naar het interieur als ware het een mens, de foto's zijn dan ook te beschouwen als portretten van gebouwen. Vaak gekozen door architecten die de meer menselijke kant van een gebouw belicht willen zien, en niet enkel kiezen voor de strakke interieurfotografie die de 'gewone' architectuurfotografie ze biedt.

Aanbevolen door: Carole Vos (kasteelvrouwe Nemerlaer), Maak Architectuur Arnhem, Rienks en de Bont CS Architecten Breda, IXY Interieur Breda

Andere projecten: Zwarte Madonna, Den Haag - Interbrew (Oranjeboom brouwerij) Breda - Peelland College, Deurne - Alfrink College, Deurne - Klokkenberg Medisch Centrum, Breda - Grand Theatre, Breda - Concordia Theater, Breda - Chassé Theater, Breda


Contact Artstudio 23/fotograaf MeRy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share