Medusa: Tweede fotoboek over natuurlijk roodharigen van fotograaf MeRy is uit

Medusa: Tweede fotoboek over natuurlijk roodharigen van fotograaf MeRy is uit van Artstudio 23/fotograaf MeRy

Door: Artstudio 23/fotograaf MeRy  08-12-2008

http://www.blurb.com/books/472798  laat een preview zien van de eerste 15 pagina's. Alle 99 natuurlijk roodharigen zijn geportretteerd tijdens de roodharigendag 2008 in Breda, liggend op de grond met vlammende haren als ware het Medusa's. Fotografie: fotograaf (en echtgenoot van MeRy) Hans van Nunen, concept & design: MeRy/Melanie Rijkers, Artstudio23 - Breda.

Dit is alweer MeRy's 10e fotoboek via de online bookstore blurb.com - een print-on-demand-drukkerij waardoor het voor beeldend kunstenaars zoals MeRy mogelijk is om snel eigen werk uit te geven voor een redelijk prijs. Medusa, 99 redheads by Artstudio23.com vanaf 29,95, 80 pagina's full color, soft- of hardcover, vaak binnen 10 werkdagen al in huis.

Redacties: u kunt als u wilt een recensie-exemplaar ontvangen

MeRy heeft wat met het 'afwijkende' - natuurlijk roodharigen behoren tot slechts 1% van de bevolking. Door in 2007 met een Rood-Op-Rood concept te komen (MeRy fotografeerde roodharigen gekleed in rood fotograferen tegen rode achtergrond) wilde ze voor de roodharigendag 2008 ook weer iets bijzonders bedenken. Haar man Hans (van Nunen, Best 1967) fotografeert vaker mensen liggend op de grond in zijn studio, en MeRy opperde de roodharigen met lang haar te nemen tijdens de roodharigendag 2008. Het resultaat vind u in het 80 pagina's dikke fotoboek.

MeRy (Bakel, 1971) : www.mery.nl (voor biografie en cv zie 'whois') Hans: www.hansvannunen.com (cv en biografie komen asap online)


Contact Artstudio 23/fotograaf MeRy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share