Trash the Dress: 99 bruiden gezocht op 09-09-09

Trash the Dress: 99 bruiden gezocht op 09-09-09 van Artstudio 23/fotograaf MeRy

Door: Artstudio 23/fotograaf MeRy  18-08-2009

99 bruiden te water op 09-09-09?

Gezocht: 99 (ex)bruiden die met hun trouwjurk op het Schevingsestrand het water in willen rennen, om zo op een ludieke manier op de foto te gaan voor fotografen MeRy en Hans van Nunen van Artstudio23.

Echtelieden MeRy & Hans zijn ervaren trouwreportage fotografen, maar wilden nu wel eens wat anders fotograferen op een 'trouwlustige' datum als 09-09-09!

Wat doe je anders nog met je jurk? Het kreng hangt járen in de kast, en als je er dan eindelijk afstand van wilt doen, is de jurk uit de mode. Verkopen is geen optie, een hemeltje van van de wieg of doorgeven aan je (schoon)dochter? Vergeet het maar, niets gaat zo snel als de trouwjurkenmode, en wil en kan niemand er meer iets mee.

Wat je er wel mee kunt doen is op een kunstzinnige manier mee op de foto gaan bij de Bredase fotografen MeRy & Hans van Artstudio23. Op 09-09-09 verzamelen tussen 12.00-13.00 uur hopelijk 99 bruiden om daarna een leuke middag vol gekke fotoshoots te doen; met je jurk de zee in rennen, ketchup, champagne of andere smurrie naar elkaar erop spuiten enz. Deelname is gratis, je jurk wordt wel vies (maar gaat niet kapot) en je krijgt er leuke foto's voor terug! Aanmelden via [email protected] of kijk op www.trashthedress.nl

Foto's kunt u HR vinden via:
www.mery.nl/TTD_MeRy1.jpg  
www.mery.nl/TTD_MeRy2.jpg  
www.mery.nl/TTD_MeRy3.jpg  
www.mery.nl/TTD_MeRy4.jpg

Het gebruik van deze foto's bij artikelen over onze trash the dress is kostenloos, graag als naamsvermelding © MeRy.nl of foto: MeRy.nl
bvd!

EINDE BERICHT.

 

niet voor publikatie:
Wilt u een journalist aanwezig laten zijn bij dit unieke evenement? mail naar  [email protected] om zo de verzamelplaats te weten te komen op 09-09-09.
Leuk detail: de oudste bruid is meer dan 40 jr. getrouwd en de jongste gaat op 26 augustus a.s. trouwen! Dus ook zal er een prachtig tijdsbeeld in trouwjurkenmode te zien zijn als de vrouwen zich opstellen :)

Tot slot nog een leuk filmpje over onze proef op 08-08-08: http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/11570


Contact Artstudio 23/fotograaf MeRy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share