Avans+: 18 april Masters studiereis naar Miami

Avans+: 18 april Masters studiereis naar Miami van Avans+

Door: Avans+  06-02-2009
Trefwoorden: Masteropleiding, Masteropleidingen, Masterdegree

Van 18 april tot en met 25 april staat de jaarlijkse Avans+ international business study naar Miami op de planning. Een select gezelschap van huidige en voormalige deelnemers van de Masteropleidingen krijgen de kans inspiratie op te doen aan de University of Miami. Topdocenten praten hen bij over global marketing, strategy en finance.

Bedrijfsbezoeken, netwerken en genieten
De deelnemers gaan zich verdiepen in de effecten van wereldwijde trends en veranderingen op de multinationals en internationaal opererende bedrijven. Daarvoor gaan ze in gesprek met seniormanagers en ondernemers van deze organisaties. Naast de kennisuitwisseling is er ook een uitgebreid sociaal programma. Deelnemers krijgen de kans een internationaal netwerk op te bouwen en kennis te maken met al het moois wat Miami te bieden heeft. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Interesse?
Heeft u een Masterdegree en interesse om deze boeiende week bij te wonen? Neem contact op met Gijs Peeters via gpeeters@avansplus.nl of bel 076 525 88 05. Hij selecteert de deelnemers voor deze reis. Ook voor vragen kunt u bij hem terrecht.

Trefwoorden: Masterdegree, Masteropleiding, Masteropleidingen,