Avans+: 5 februari 2009, informatieavond Controlleropleidingen in Zwolle!

Avans+: 5 februari 2009, informatieavond Controlleropleidingen in Zwolle! van Avans+

Door: Avans+  16-01-2009
Trefwoorden: Opleidingen, Controller, Verbetering

NIEUW! Controller opleidingen nu ook in Zwolle!

Op donderdagavond 5 februari 2009 verzorgt Avans+ een informatieavond over onze Controller opleidingen in het Dominicanenklooster te Zwolle.
Avans+ verzorgt al jaren met succes de opleidingen Assistent controller en Controller in Breda en Utrecht. Vanaf voorjaar 2009 gaan wij deze ook in Zwolle aanbieden.

In deze onzekere economische tijden wordt vanuit het bedrijfsleven steeds meer aandacht geschonken aan de beheersing en verbetering van het financiële verkeer en de bedrijfsprocessen binnen organisaties. Managers hechten veel waarde aan deskundige (assistent) controllers die stevig in hun schoenen staan. Kortom, de vraag naar deze professionals neemt toe.

Het programma
Tijdens deze voorlichtingsavond kunt u kennismaken met Avans+, de opleidingen Assistent controller en Controller en met deze prachtige locatie. Naast algemene informatie zullen we ook inzoomen op de actuele ontwikkelingen zoals de kredietcrisis en welke gevolgen dit heeft voor de rol van de Controller.

Het programma start om 19.00 en we verwachten omstreeks 21.00 te eindigen.
Als u na het bijwonen van de bijeenkomst nog meer wilt weten, dan kunt u vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aanvragen. Wij kijken graag met u naar uw persoonlijke situatie en hoe onze opleidingen daarbij aansluiten.

Meer informatie en aanmelden
U kunt zich per e-mail aanmelden bij Robert Moolenaar [email protected] Voor vragen of meer informatie over het programma kunt u ook contact opnemen met Robert Moolenaar op bovenstaand e-mail adres of telefonisch op 076 525 88 16

Trefwoorden: Assistent Controller, Beheersing, Controller, Financiële Verkeer, Opleidingen, Verbetering,