Avans+ HRM als coach van het lijn managament

Door: Avans+  20-02-2009
Trefwoorden: Workshop, Hrm, Ijnmanagement

Vijftig HRM professionals gekomen uit heel het land woonden vorige week de workshop 'HRM als coach van het lijnmanagement' bij. De NVP organiseerde deze bijeenkomst samen met Wildebrand Advies en Avans+.

Jaap Brandjes, Wildebrand advies en docent bij Avans+ gaf op inspirerende wijze inzicht in de vier hiëracische niveaus van coaching en de do's en don'ts. De bijeenkomst had een interactief karakter. De deelnemers werden aangezet tot zelfonderzoek om te bepalen op welk niveau ze als coach acteren (expert, consultant, coach en counseller). Daarvoor moesten ze kwaliteiten of aandachtpunten van zichzelf benoemen. Na afloop van deze workshop praatten de deelnemers nog lang door onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontwikkelen als adviseur
Bent u HR-professional en wilt u zich verder ontwikkelen als coach? De opleiding Adviseren en coachen voor de HR-adviseur voort op deze workshop. Jaap Brandjes is daaraan als docent verbonden. Benieuwd naar het programma? Voor meer informatie kunt u bellen met 0900 110 10 10 of mailen naar info@avansplus.nl. kijk ook op www.avansplus.nl

Trefwoorden: Hrm, Ijnmanagement, Workshop,