Avans+: Vernieuwd programma Trends en actualiteiten HR vakgebied

Avans+: Vernieuwd programma Trends en actualiteiten HR vakgebied van Avans+

Door: Avans+  21-01-2009
Trefwoorden: Opleiding, Hrm, Crisismanagement

Vernieuwd programma Trends en actualiteiten HR vakgebied
De postbacheloropleiding Trends en actualiteiten heeft een nieuw programma. Hierin komen alle nieuwe trends en actualiteiten zoals crisismanagement, flexibiliseren en life work balance uitgebreid aan bod. Centraal staat de vraag welke inzet van human capital nodig is om de organisatiedoelstellingen te bereiken. Vervolgens leert de deelnemer tools te ontwikkelen om in te spelen op deze trends, zodat de organisatie in de toekomst is voorzien van de benodigde competenties.

Actuele thema's door toppers uit de praktijk
Docenten zijn voormalige HR managers bij GE, Free Record Shop, Center Parcs of Sator Holding of consultant bij TNO of het IVA. De bijeenkomsten zijn interactief. Er is ruimte om te sparren met collega's uit het HR-vakgebied. De deelnemer gaat de kennis meteen toepassen in de eigen praktijk.

Interesse?
Bent u HR-professional en wilt u tijdig kunnen inspelen op de snelle ontwikkelingen in uw vakgebied? Download de brochure met het nieuwe programma op http://www.avansplus.nl. Wilt u inzicht in uw mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Bel met 0900 110 10 10 of mail naar [email protected]

Trefwoorden: Crisismanagement, Flexibiliseren, Hr Managers, Hrm, Opleiding,