Axis Sports Lab

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grenssteen 21 , 4815 PP Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Axis Sports Lab

Sinds 1998 is Axis met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt. Op 30 mei 2015 hebben wij een vestiging geopend binnen de muren een high performance sportcenter; Axis Sportslab.
Therapeuten met achtergrond in de topsport, die weten wat een sporter wil en nodig heeft. Of het nu gaat om een topsporter of iemand die recreatief sport, bij Axis Sportslab bent u aan het goede adres.

We kunnen u het beste behandelen als we goed weten wat uw klachten zijn. Onze effectieve behandelingen beginnen daarom bij het stellen van de juiste diagnose.
Axis is voorloper op het gebied van diagnostiek. Indien nodig zetten onze behandelspecialisten echografie in voor het stellen van de juiste diagnose. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en de beste echografie specialisten van Nederland. Hierdoor kunnen we nog beter zien waar mogelijk uw klacht vandaan komt. En de behandeling aan de hand daarvan optimaliseren.

Wij staan voor heldere communicatie. Na de diagnose leggen we u duidelijk uit wat mogelijk de oorzaak van uw klacht is en hoe we u daarvan af helpen.
Axis stelt altijd van tevoren een behandelplan op. We maken duidelijke afspraken over de te verwachten resultaten, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en welke inspanningen we van de patiënt verwachten. Hierdoor weet u hoe lang de behandeling duurt en welke inzet er van u nodig is.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Axis Sports Lab in Grenssteen 21, Breda Noord-Brabant 4815 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4815 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825067]