Baum BV Trucks - Truckparts

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eikdonk 9 , 4825 AZ Breda, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Baum BV Trucks - Truckparts

Vrachtwagenhandel - Sloperij H.Baum b.v. is gespecialiseerd in het demonteren van alle soorten bedrijfsvoertuigen. Met onze eigen transportservice halen wij demontage en niet-demontage bedrijfsvoertuigen op in Nederland en Belgie. Alle voertuigen die bij ons binnen komen worden volgens de strengste milieueissen gedemonteerd en verwerkt in onze eigen werkplaats. De gebruikte onderdelen worden daarna schoongemaakt en opgeslagen in ons magazijn. Ook hebben wij altijd een grote voorraad demontage voertuigen. Niet alleen voor demontage voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen tevens ook complete bedrijfsvoertuigen, ook voor export.

H.Baum b.v.
Vrachtwagenhandel - Sloperij

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Related Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Baum BV Trucks - Truckparts in Eikdonk 9, Breda Noord-Brabant 4825 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Banden diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Banden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4825 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826401]