Bert Hairstyling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Donk 22 , 4824 CS Breda, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bert Hairstyling

Wij hebben een uitgebreide expertise op het gebied van pruiken en andere vormen van haaraanvullingen ( ook permanente bevestigingen )

De pruikenservice is bedoeld voor diegene die – vaak noodgedwongen – een pruik nodig hebben.
Deze service verlenen wij dan ook bij u thuis of bij ons in de salon ( prive ruimte). dit geheel vrijblijvend natuurlijk.
Kunt u niet overdag? dan plannen we een afspraak voor ‘s avonds!! ook bij u aan huis. Deze service strekt zich uit van Bergen op Zoom tot Eindhoven en van Den Bosch tot Dordrecht en alles wat daartussen ligt !!!

Tevens hebben we een kapsalon te Breda en verzorgen workshops voor vrouwen die een chemokuur ondergaan voor de stichting look good-feel better in het Amphia Ziekenhuis te Breda.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Bert Hairstyling in Donk 22, Breda Noord-Brabant 4824 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4824 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816313]