Breda Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Essendonk 7 A , 4824 DA Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Breda Fysiotherapie

Breda-Fysiotherapie is een samenwerkingsverband tussen Bart Goosen en Hans Welp, beiden fysiotherapeut en manueel therapeut.

Met deze samenwerking willen we gebruik maken van de expertise van verschillende collegae met ieder hun eigen aandachtsgebied, op grond waarvan we u de meest adequate fysiotherapeutische behandeling kunnen bieden.

Wij leveren de best mogelijke fysiotherapeutische kwaliteit omdat wij:

• Naast het voldoen aan alle voorwaarden, volgens de wettelijk vastgestelde kaders, gekozen hebben voor het continue verbeteren van alle processen die onderdeel zijn van de praktijk.

•Werken met een team van goed geschoolde gedreven professionals die vanuit hun unieke expertise een bijdrage leveren aan het bewegend functioneren maar daarnaast ook patiënttevredenheid en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

•Beschikken over aangename goed bereikbare praktijkruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Breda Fysiotherapie in Essendonk 7 A, Breda Noord-Brabant 4824 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4824 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3780305]