Business Houses® & Business Aaprtments®

Business Houses® & Business Aaprtments® van Business Houses BV

Door: Business Houses BV  30-05-2011
Trefwoorden: Onroerend Goed, Praktijk, Kantoor

Het Business House ® concept is een uitermate succesvol en geregistreerd concept. Het voorziet in een zelfstandige (geen Business Centre!) ruimtebehoefte van circa 80 m2 tot 475 m2, in koop of huur.

Door de specifieke bouw is een Business House en Business Apartment multifunctioneel en volledig zelfstandig te gebruiken als:
* kantoorruimtevoor bijvoorbeeld adviesbureaus, accountants en reclamebureaus;
* praktijkruimtevoor de (para)medische beroepers zoals bijvoorbeeld (tand)artsen, fysiotherapeuten, ARBO diensten, bloedprikcentra en logopedisten;
* ambachtelijke/service ruimtevoor bijvoorbeeld tandtechnikers , orthopedisch schoenmakers en (technische ) service-/reparatiebedrijven;
* showroomachtige ruimtevoor bijvoorbeeld agentschappen en handel in relatiegeschenken/kantoorartikelen;
* verblijfs-/instructie ruimtevoor bijvoorbeeld trainings- en telemarketing-organisaties.

De Business Houses kunnen daarbij uitstekend dienst doen als satelliet vestigingen voor nationale en internationale organisaties.

Een Business House (bedrijfshuis) is de tegenhanger van een woonhuis. Een woonhuis wordt gehuurd of gekocht om in te wonen, een Business House wordt gehuurd of gekocht om in te werken (geen woonfunctie!).

Net als een woonhuis is een Business House (en Business Apartment) een volledig op zichzelf staande eenheid met eigen grond, voorzieningen, entree, energieaansluitingen en dergelijke. Net als bij woonhuizen zijn er drie typen:twee-onder-één kap, villa enBusiness Apartment ®.

Eengebruiker heeft nu de mogelijkheid te investeren in een eigen huisvesting met een eigen uitstraling en tegen gunstige huisvestingslasten.

De brede doelgroep en de variaties in gebruiksoppervlakten biedt een belegger een goed renderende belegging in kleinschalig vastgoed met een laag risicoprofiel en lage beheerkosten.

Trefwoorden: Business Apartment, Business House, Kantoor, Onroerend Goed, Praktijk, Werkruimte,