Computer Profile breidt telemarketingteam uit met Abderrahim Agdi

Computer Profile breidt telemarketingteam uit met Abderrahim Agdi van Computer Profile

Door: Computer Profile  04-05-2009
Trefwoorden: Marketing, Ict, Database

Breda, 4 mei 2009 – Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, breidt zijn telemarketingteam uit met Abderrahim Agdi (29). Als de nieuwe Supervisor Telemarketing is Abderrahim onder meer verantwoordelijk voor klantprojecten, het waarborgen van de kwaliteit van de leadgeneratie en het aansturen van zijn eigen telemarketingteam.

Abderrahim was eerder werkzaam als supervisor bij HCN in Tilburg waar hij gedurende twee jaar onder andere verantwoordelijk was voor Vodafone, KPN en Avero. In deze functie droeg hij zorg voor de resultaten, de aansturing van het team en het realiseren van zoveel mogelijk opdrachten. Abderrahim Agdi: “In mijn vorige functies gaf ik leiding aan één project tegelijk. In mijn nieuwe functie bij Computer Profile zal ik meerdere projecten tegelijkertijd managen. Ik vind dit een mooie uitdaging. Daarnaast wil ik met het team groeien en sterker worden: kwalitatief betere gesprekken voeren met klanten en meer leads genereren.”

Harry van der Lint, Managing Director bij Computer Profile Nederland: “Met de komst van Abderrahim nemen wij de logische vervolgstap in de ontwikkeling van onze telemarketingafdeling. Leadgeneratie zal voortaan worden uitgevoerd vanuit een core competence team onder aanvoering van een supervisor. Ieder team heeft zijn eigen focus, waarbij inhoudelijke kennis op diverse vakgebieden centraal staat. Door middel van trainingen en het bundelen van interne kennis is ons telemarketingteam nog beter op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de ICT-branche.”

------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Abderrahim Agdi, Supervisor Telemarketing bij Computer Profile.

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 125.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Database, Ict, Marketing, Telemarketing