Computer Profile stelt Christine Geerts aan als Manager Project Department

Computer Profile stelt Christine Geerts aan als Manager Project Department van Computer Profile

Door: Computer Profile  29-10-2007
Trefwoorden: Database, Direct Marketing, Telemarketing

Breda, 29 oktober 2007 – Computer Profile, de adressen/informatie leverancier voor de ICT-branche, heeft Christine Geerts aangesteld als Manager Project Department. Christine geeft leiding aan een team van ervaren callcenter agents en is verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden en coördineren van kort- en langlopende telemarketingprojecten in de Benelux. Met als doel een nog hogere kwaliteit in leads te behalen en de groei van Computer Profile op telemarketing gebied voort te zetten.

Christine heeft ruime commerciële ervaring. Voor haar aanstelling bij Computer Profile was zij zes jaar werkzaam als Account Manager bij Harte-Hanks CRM services. Hier was zij commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor marketing ondersteunende projecten bij verschillende klanten. Tevens heeft Christine gewerkt als Client Services Manager bij SITEL.

“Mijn nieuwe functie spreekt mij erg aan, Computer Profile is een organisatie met aandacht voor mensen en hoge kwaliteitsdoelstellingen. Dit zijn beide kernwaarden waar ik mij mee identificeer”, aldus Christine Geerts. “Het is voor mij dan ook een uitdaging het project department verder te stroomlijnen en te verbeteren om uiteindelijk zowel een kwalitatieve als kwantitatieve groei te realiseren.”

--------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Christine Geerts, Manager Project Department bij Computer Profile.

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen/informatie leverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 125.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]


Trefwoorden: Database, Direct Marketing, Telemarketing